Eljour Stockholm

Stockholms billigaste och tryggaste eljour – vi är på plats inom en timme! Täcker försäkringen ditt ärende? Ring oss så guidar vi dig rätt.

Eljour Stockholm – Välkommen till Jourett!

Vår eljour finns tillgänglig i hela Stockholm med omnejd. Våra elektriker i Stockholm är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort. Vi är på plats inom en timme vid akuta ärenden. 

Jour dygnet runt

Våra elektriker är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt.

Snabbt på plats

Våra elektriker är hos er inom en timme vid akuta ärenden.

Auktoriserade

Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade.

RUT/ROT-Avdrag

Med oss kan du utnyttja RUT/ROT-avdrag. Beroende på uppdrag kan du göra 30-50% avdrag på arbetskostnaden.

Auktoriserade elektriker - En trygghet för alla våra kunder

Alla våra elektriker är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och är försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt är det tryggt för alla våra kunder att arbeta tillsammans med oss.

Eljour Stockholm

En pålitlig Eljour i Stockholm -Dygnet Runt

Behöver du en elektriker akut i Stockholm? Då finns vår eljour i Stockholm alltid till hands för utryckning under dygnets alla timmar. Du kan ringa oss närsomhelst 24/7 för personlig service och för beskrivning av problemet. Våra elektriker är alltid på plats inom 1 timme om så krävs.

När du behöver en elektriker akut i Stockholm, välkommen till Jourett, vår eljour alltid tillgänglig! 

Dygnet runt alla dagar i veckan - Eljour i Stockholm

Vardag som helg och röda dagar. Dygnet runt finns vi tillhands om du har akut behov av elektriker. 

Ring oss så kommer vi!

Auktoriserad eljour i Stockholm

Alla våra elektriker i Stockholm är anslutna och auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och har en gedigen utbildning inom elbranschen. Utöver det är våra elektriker också försäkrade genom Länsförsäkringar. Ni kan alltid känna er 100% trygga när ni anlitar vår eljour i Stockholm. Er elektriker är auktoriserad!

ROT-avdrag när du anlitar vår eljour i Stockholm

Visste du att du kan untyttja ROT-avdrag även för eljour? Samtliga av våra eljours-uppdrag kan utföras med ROT-avdrag vilket minskar kostnaden för dig.  I vissa fall kan även RUT-avdrag godkännas. Vi utför också ansökningarna till Skatteverket utan extra kostnad.

Varför ska du anlita vår eljour i Stockholm?

Om ni behöver ni en pålitlig och seriös elektriker i Stockholm akut. Då har ni kommit helt rätt! Våra elektriker har alla utbildningar, certifikat och försäkringar som behövs för att utföra ett professionellt arbete. Snabbt, smidigt och säkert!  Vår eljour i Stockholm är tillgänglig dygnet runt för akuta ärenden.

När ska du anlita vår eljour i Stockholm?

När du har akuta elproblem som behöver fixas omgående då är dags att ringa vår vår eljour i Stockholm. Jouretts eljour i Stockholm är tillgänglig dygnet runt.

Om ditt ärende inte är akut kan du alltid boka planerade arbeten med våra elektriker i Stockholm.

Så väljer du rätt elektriker och eljour i Stockholm

På dagens elektriker-marknad finns det tyvärr en del oseriösa aktörer. Därför är det av största vikt att du som kund (både privatperson och företag) säkerställer att ni anlitar auktoriserade elektriker. 

En feldragen elledning eller en felaktig elinstallation är inte något det vanliga ögat ser. Istället märker man felet med elledningen först när katastrofen är ett faktum. Det är därför det är viktigt att du anlitar en seriös elektriker istället för att chansa med en oseriös aktör. 

Akut hjälp när nöden är som störst

När nöden är som störst vill man inte behöva vänta!

Därför kan vi vara på plats max en timme efter beställt jouruppdrag. Våra elektriker, som samtliga innehar certifiering på Elsäkerhetsverket, har lång erfarenhet av felsökning och kan oftast snabbt och effektivt lösa era akuta el-problem utan onödigt tidsspillan.