Eljour Malmö

Eljour Malmö – Välkommen till Jourett!

Vår eljour är tillgänglig i hela Malmö med omnejd. Våra elektriker i Malmö är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort. Vi är på plats inom en timme vid akuta ärenden. 

Auktoriserade

Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade.

RUT/ROT-Avdrag

Med oss kan du utnyttja RUT/ROT-avdrag. Beroende på uppdrag kan du göra 30-50% avdrag på arbetskostnaden.

Jour dygnet runt

Våra elektriker är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt.

Snabbt på plats

Våra elektriker är hos er inom en timme vid akuta ärenden.

Auktoriserade elektriker - En trygghet för alla våra kunder

Alla våra elektriker är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och är försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt är det tryggt för alla våra kunder att arbeta tillsammans med oss.

Eljour Malmö

En pålitlig eljour i Malmö - Dygnet Runt

Vår eljour i Malmö finns alltid till hands för utryckning under dygnets alla timmar när du akut behöver en elektriker. Våra elektriker har lång erfarenhet av jouruppdrag och kan därför snabbt lokalisera och åtgärda de fel som vanligtvis uppstår. Deras mångåriga erfarenhet gör att vi snabbt, smidigt och effektivt kan åtgärda era elproblem. Och hålla kostnaden nere!

Vår eljour finns alltid till hands för utryckning under dygnet runt. Ni kan närsomhelst 24/7 ringa oss och få personlig service för beskrivning av problemet. Våra elektriker är alltid på plats inom 1 timme.

Behöver du en elektriker akut, ingen fara,  vår eljour är alltid tillgänglig!

Eljour i Malmö 24/7

Personligt bemötande för att beskriva ert akuta elproblem finns tillgängligt dygnet runt. 

Auktoriserad eljour i Malmö

Alla våra elektriker i Malmö är anslutna och auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och har en gedigen utbildning inom elbranschen. Utöver det är våra elektriker försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt kan ni alltid känna er 100% trygga när ni bokar en elektriker genom vår eljour i Malmö. Allt inom är är vårt jobb och våra elektriker är professionella!

ROT-avdrag när du anlitar vår eljour i Malmö

Passa på att utnyttja ROT-avdraget! Samtliga av våra eljours-uppdrag  kan utföras med ROT-avdrag vilket avsevärt minskar kostnaden för dig när du akut behöver en elektriker. I vissa fall kan även RUT-avdrag godkännas. Vi utför såklart ansökningarna till Skatteverket utan extra kostnad.

När ska du anlita vår eljour i Malmö?

När du har akuta elproblem som behöver fixas omgående, ring oss, vår eljour i Malmö är tillgänglig dygnet runt. 

I de flesta fallen som handlar om el så behöver du anlita en auktoriserad elektriker. Med oss kan du vara trygg att det alltid är en auktoriserad elektriker som utför jobbet!.

Ring så kommer vi direkt!

Om ditt ärende inte är akut kan du alltid boka planerade arbeten med våra elektriker i Malmö.