Eljour Lund

Lunds billigaste och tryggaste eljour – vi är på plats inom en timme! Täcker försäkringen ditt ärende? Ring oss så guidar vi dig rätt.

Eljour Lund – Välkommen till Jourett!

Vår eljour finns tillgänglig i hela Lund med omnejd. Våra elektriker i Lund är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort. Vi är på plats inom en timme vid akuta ärenden. 

Jour dygnet runt

Våra elektriker är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt.

Snabbt på plats

Våra elektriker är hos er inom en timme vid akuta ärenden.

Auktoriserade

Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade.

RUT/ROT-Avdrag

Med oss kan du utnyttja RUT/ROT-avdrag. Beroende på uppdrag kan du göra 30-50% avdrag på arbetskostnaden.

Otroligt trevligt bemötande , snabb och enkel tjänst.
Jonathan Hans Alexander Liljan Lindström (Malmö/Lund)

Auktoriserade elektriker - En trygghet för alla våra kunder

Alla våra elektriker är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och är försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt är det tryggt för alla våra kunder att arbeta tillsammans med oss.

Eljour Lund

En pålitlig eljour i Lund

Behöver du en elektriker akut i Lund?. När du akut behöver en elektriker, så är vår eljour alltid tillgänglig! Våra elektriker i Lund har lång erfarenhet av jouruppdrag och kan därför snabbt åtgärda de fel som vanligtvis uppstår.  På det sättet kan vi snabbt och effektivt åtgärda akuta elproblem till en låg kostnad!

Vi finns alltid till hands för utryckning dygnets alla timmar. Närsomhelst 24/7 kan ni ringa oss och få personlig service för beskrivning av problemet och våra elektriker är alltid på plats inom 1 timme om så krävs.

Eljour dygnet runt, veckans alla dagar

Våra lokala elektriker är tillgängliga för akuta problem dygnet runt. Vardag som helg. Har du akuta elproblem, välkommen till Jourett!

Auktoriserad eljour i Lund

Alla våra elektriker i Lund är anslutna och auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och har både en gedigen utbildning inom elbranschen och  de fortbildningar som krävs. Alla våra elektriker är också försäkrade genom Länsförsäkringar.

Ni kan alltid känna er 100% trygga när ni bokar genom vår eljour i Lund! Våra elektriker är inte bara snabbt på plats men också professionella och löser de flesta problem snabbt!

ROT-avdrag när du anlitar vår eljour i Lund

Alla våra eljour arbeten kan utföras med ROT-avdrag. I vissa fall kan även RUT-avdrag godkännas. Vill ni så utför vi också ansökningarna till Skatteverket utan extra kostnad.

Varför ska du anlita vår eljour i Lund?

När du har akuta elproblem som behöver fixas omgående så är vår eljour i Lund den som rycker ut och som är tillgänglig att hjälpa,dygnet runt!

En feldragen elledning eller en felaktig elinstallation är inte något det vanliga ögat ser. Istället märker man felet med elledningen först när katastrofen är ett faktum. Och då är problemet oftast akut. Men du kan vara lugn, vi finns nära dig och hjälpen är framme inom en timme!

När nöden är som störst vill man inte vänta för länge!

Därför kan vi vara på plats max en timme efter beställt jouruppdrag. Våra elektriker, som samtliga är certifierade av Elsäkerhetsverket, har lång erfarenhet av felsökning och kan oftast snabbt och effektivt lösa era akuta el-problem utan onödigt tidsspillan.

När nöden är som störst, ring, så är vi på plats inom en timme!

Om ditt ärende inte är akut kan du alltid boka planerade arbeten med våra elektriker i Lund.