Elektriker Stockholm

Välkommen till Jourett!

Elektriker Stockholm: Våra elektriker finns tillgängliga i hela Stockholm med omnejd. Våra elektriker i Stockholm är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort. Vi är på plats inom en timme vid akuta ärenden. 

Ring oss direkt eller fyll i formuläret nedan.

Jour dygnet runt

Våra elektriker är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt.

Snabbt på plats

Våra elektriker är hos er inom en timme vid akuta ärenden.

Auktoriserade

Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade.

RUT/ROT-Avdrag

Med oss kan du utnyttja ROT-avdrag och få ett 30 % avdrag på arbetskostnaden.​

Trevlig elektriker. Snabba på plats.
Firat Merwani (Stockholm)

Auktoriserade elektriker - En trygghet för alla våra kunder

Alla våra elektriker är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och är försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt är det tryggt för alla våra kunder att arbeta tillsammans med oss.

Boka elektriker i Stockholm

Behöver ni en pålitlig och professionell elektriker i Stockholm? Då har ni kommit helt rätt! Vi utför professionella felsökningar, elinstallationer och reparationer för både privatpersoner och företagskunder i Stockholm. Våra elektriker har lång erfarenhet inom elbranschen och kan snabbt och smidigt åtgärda utföra elinstallationer, reparera eller åtgärda de elproblem ni har. Våra elektriker är alltid tillgängliga för våra kunder för att erbjuda en bra, snabb och smidig service. Allt till ett konkurrenskraftigt pris. Nöjda kunder är vår prioritet! 

Auktoriserade elektriker i Stockholm

Alla våra elektriker i Stockholm är anslutna och auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och har givetvis en gedigen utbildning inom elbranschen. Utöver det är våra elektriker försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt kan ni alltid känna er 100% trygga när ni bokar en elektriker i Stockholm genom oss på Jourett. Ni får alltid en auktoriserad elektriker!

ROT-avdrag när du anlitar våra elektriker i Stockholm

Samtliga av våra uppdrag och elinstallationer kan utföras med ROT-avdrag vilket minskar kostnaden för dig. I vissa fall kan även RUT-avdrag godkännas. Vi utför givetvis ansökningarna till Skatteverket utan extra kostnad!

Varför ska du anlita en elektriker i Stockholm?

En felaktig elinstallation kan vara livsfarligt. En dåligt gjord elinstallation kan skapa bränder och vara livsfarlig.När man bokar en elektriker ska man alltid känna sig trygg, få svar på sina frågor samt konkreta åtgärdsförslag. Våra elektriker förstår innebörden av detta, gillar sitt jobb och gillar att ha nöjda kunder!

Vi säkerställer alltid att våra elinstallationer och elreparationer följer högsta standard. Med flera års erfarenhet i bagaget är våra elektriker professionella och pålitliga och ni kan känna er trygga när ni bokar en elektriker genom Jourett. 

Kontakta oss idag för att få prisförslag på hur våra elektriker kan hjälpa er.

Allt som har med el att göra

Jourett utför alla typer av elarbeten och våra professionella elektriker är alltid redo att hjälpa dig med ditt uppdrag. Våra elektriker finns tillgängliga för dig med allt från felsökning av befintligt elsystem till reparationer och att göra diverse elinstallationer. Oavsett vilket elbehov du har så är våra elektriker tillhanda för att du ska få ditt elarbete säkert och professioneltt gjort!

När ska du anlita en elektriker i Stockholm?

I de flesta fallen som handlar om el så behöver du anlita en auktoriserad elektriker. Du ska alltid försäkra dig om att det är en behörig elinstallatör som utför uppdraget. Det är viktigt att elen blir ordentligt kopplad från start då det är du som kund som ansvarar för att det blir rätt gjort. Alla våra elektriker på Jourett är behöriga elektriker och anslutna till Elsäkerhetsverket. 

Fyll i vårt kontaktformulär eller ring vår ordermottagning så bokar vi en tid för er!