Elektriker Malmö

Välkommen till Jourett!

Våra lokala elektriker i Malmö är tillgängliga i hela Malmö med omnejd. Vid akuta elproblem är vi på plats inom en timme. 

Ring oss direkt eller fyll i formuläret nedan.

Jour dygnet runt

Våra elektriker är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt.

Snabbt på plats

Våra elektriker är hos er inom en timme vid akuta ärenden.

Auktoriserade

Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade.

RUT/ROT-Avdrag

Med oss kan du utnyttja RUT/ROT-avdrag. Beroende på uppdrag kan du göra 30-50% avdrag på arbetskostnaden.​

Jätte nöjd ! Allt från bokning till utfört arbete.
Madeleine Irene Marie Magdalena Persson (Malmö)
Otroligt trevligt bemötande , snabb och enkel tjänst.
Jonathan Hans Alexander Liljan Lindström (Malmö)
Trevlig elektriker , snabb på plats.
Jessica Christina Sundell Druppe (Malmö)
100 procent bra.
Annica Emmy Magnusson (Malmö)
Jätte nöjd med arbetet.
Gunilla Brigitta Fagerberg. (Malmö)
Föregående
Nästa

Trygghet för alla våra kunder

Alla våra elektriker är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och är försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt är det tryggt för alla våra kunder att arbeta tillsammans med oss.

Boka elektriker i Malmö

Våra elektriker i Malmö finns tillgängliga för allt från felsökning och  reparationer till elinstallationer. Det kan vara nyinstallation eller reparation av eluttag, belysning, laddningsstolpar m.m. Allt inom el, det är vad vi är bäst på.  Våra elektriker har lång erfarenhet inom elbranschen och är proffs på det de gör.  Bra och snabb service är vår prioritet!

Så om ni behöver ni en pålitlig och seriös elektriker i Malmö, då har ni kommit helt rätt! Vi utför professionella elinstallationer och reparationer för både privatpersoner och företagskunder.

Har du ett akut elproblem?

Är ditt ärende akut så finns också vår eljour tillgänglig 24/7. 

Lokala och Auktoriserade Elektriker i Malmö

Samtliga av våra elektriker är anslutna till elsäkerhetsverket och har alla utbildningar, certifikat och försäkringar som behövs för att utföra ett professionellt arbete.

När man bokar en elektriker ska man alltid känna sig trygg, få svar på sina frågor samt konkreta åtgärdsförslag. Vi ger konkreta offerter för uppdragen och vi utför alltid våra elinstallationer och reparationer med stor precision.

Med flera års erfarenhet i bagaget är våra elektriker professionella och pålitliga och ni kan alltid känna er trygga när ni bokar en elektriker genom Jourett. 

ROT-avdrag när du anlitar våra elektriker i Malmö

Alla typer av elarbeten kan utföras med ROT-avdrag i vissa fall kan även RUT-avdrag godkännas. Vi gör givetvis ansökningarna till skatteverket utan extra kostnad!

Kontakta oss idag för att få prisförslag på hur våra elektriker kan hjälpa er. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring vår ordermottagning så bokar vi en tid för er.