Elektriker Helsingborg

Välkommen till Jourett!

Våra elektriker finns tillgängliga i hela Helsingborg med omnejd. Våra elektriker i Helsingborg är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort. Vi är på plats inom en timme vid akuta ärenden. 

Ring oss direkt eller fyll i formuläret nedan.

Jour dygnet runt

Våra elektriker är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt.

Snabbt på plats

Våra elektriker är hos er inom en timme vid akuta ärenden.

Auktoriserade

Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade.

ROT-Avdrag

Med oss kan du utnyttja upp till 30%ROT-avdrag på arbetskostnaden.​

Sjukt smidigt rekommenderar starkt.
Asgeri Örn Jonsson (Helsingborg)
Jätte nöjd med jobbet.
Per Åke Thomas Johnsson (Helsingborg)
Otroligt trevligt bemötande , snabb och enkel tjänst.
Jonathan Hans Alexander Liljan Lindström (Helsingborg)
Enkel bokning och snabb utryckning av elektriker som gjorde ett mycket bra jobb.
Olle Wredström (Helsingborg)
Föregående
Nästa

Trygghet för alla våra kunder

Alla våra elektriker är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och är försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt är det tryggt för alla våra kunder att arbeta tillsammans med oss.

Allt inom el i Helsingborg med omnejd

Jourett utför alla typer av elarbeten och vår stab av professionella elektriker är alltid redo att hjälpa dig med ditt uppdrag. Våra elektriker finns tillgängliga för dig med allt från felsökning av befintligt elsystem till att göra reparationer och elinstallationer. Oavsett vilket elbehov du har så är våra elektriker tillgängliga för säkra och professionella arbeten.

Våra elektriker i Helsingborg är givetvis auktoriserade och proffs på el. Vi har tillgängliga, behöriga elektriker med lång erfarenhet av allt från smarta hem till andra elinstallationer och reparationer. Detta dessutom till ett mycket konkurrenskraftigt pris! 

Vi gör allt inom el; från felsökning och reparationer till större installationer, belysning, jordade uttag, installation av spisar och ugnar, elcentraler, smarta hem och laddboxar.

Auktoriserade elektriker i Helsingborg

När du anlitar oss kan du tryggt lita på att alla av våra elektriker är anslutna till elsäkerhetsverket och har gedigen utbildning, certifiering och erfarenhet.

Professionella elektriker som prioriterar och uppskattar våra kunder!

ROT-avdrag när du anlitar våra elektriker i Helsingborg

Samtliga av våra uppdrag kan utföras med ROT-avdrag i vissa fall kan även RUT-avdrag godkännas.

Vi diskuterar detta när arbetet planeras och vi utför givetvis ansökningarna till skatteverket utan extra kostnad.

En kompetent elfirma med välutbildade elektriker i Helsingborg

När man bokar en elektriker ska man alltid känna sig trygg, få svar på sina frågor samt konkreta åtgärdsförslag. Våra elektriker förstår innebörden av detta och arbetar hela tiden för att ge er en bra service.

Våra elektriker utför alltid elinstallationer och reparationer med stor precision. Med flera års erfarenhet i bagaget kan våra elektriker sitt jobb utan och innan. Ni kan känna er trygga när ni bokar en elektriker genom Jourett. De är proffs på sitt område!

Varför anlita en elektriker?

En felaktig elinstallation kan vara livsfarligt. Alldeles för ofta när våra elektriker är ute och gör elarbeten så ser vi att tidigare elinstallationer gjorts felaktigt vilket kan få förödande konsekvenser. En oseriös och dålig elinstallation kan skapa bränder och därför säkerställer vi alltid att våra elinstallationer och elreparationer följer högsta standard. Anlita alltid en professionell elektriker! 

Din lokala elektriker i Helsingborg

Behöver ni en pålitlig och seriös elektriker i Helsingborg? Då har ni kommit helt rätt! Vi utför professionella elinstallationer och reparationer för både privatpersoner och företag. 

Det är viktigt för en elektriker att alltid hålla sig uppdaterad och påläst om diverse förordningar och lagar inom elbranschen. Vi säkerställer att alla våra elinstallatörer håller absolut högsta nivå för att utföra elinstallationer på ett fackmässigt sätt. 

Vare sig du behöver en nyinstallation eller hjälp med reparation, fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss så bokar vi snabbt en tid för er. Varför vänta när hjälpen finns på nära håll?