Elektriker Göteborg

Välkommen till Jourett!

Elektriker Göteborg: Våra elektriker finns tillgängliga i hela Göteborg med omnejd. Våra elektriker i Göteborg är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort. Vi är på plats inom en timme vid akuta ärenden. 

Ring oss direkt eller fyll i formuläret nedan.

Jour dygnet runt

Våra elektriker är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt.

Snabbt på plats

Våra elektriker är hos er inom en timme vid akuta ärenden.

Auktoriserade

Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade.

RUT/ROT-Avdrag

Med oss kan du utnyttja RUT/ROT-avdrag. Beroende på uppdrag kan du göra 30-50% avdrag på arbetskostnaden.​

Auktoriserade elektriker - En trygghet för alla våra kunder

Alla våra elektriker är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och är försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt är det tryggt för alla våra kunder att arbeta tillsammans med oss.

Boka elektriker i Göteborg

Våra elektriker i Göteborg har lång erfarenhet inom elbranschen och kan smidigt åtgärda era problem med elektriciteten. Utöver lång erfarenhet är våra elektriker alltid tillgängliga för våra kunder för att erbjuda en så bra el-service som möjligt. Vi hjälper till med allt från reparationer till elinstallationer till ett konkurrenskraftigt pris för att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt. 

Dygnet runt el-jour i Göteborg

Behöver du en elektriker akut i Göteborg? Då finns vår eljour alltid till hands för utryckning under dygnets alla timmar. Närsomhelst 24/7 kan ni ringa oss och få personlig service för beskrivning av problemet och våra elektriker är alltid på plats inom 1 timme om så krävs. När du behöver en elektriker akut i Göteborg så är vår eljour alltid tillgänglig. 

Auktoriserade elektriker i Göteborg

Alla våra elektriker i Göteborg är anslutna och auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och har en gedigen utbildning inom elbranschen. Utöver det är våra elektriker försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt kan ni alltid känna er 100% trygga när ni bokar en elektriker i Göteborg genom oss på Jourett.

ROT-avdrag när du anlitar våra elektriker i Göteborg

Samtliga av våra uppdrag och elinstallationer kan utföras med ROT-avdrag vilket minskar kostnaden för dig när du bokar en elektriker via oss. Utöver ROT-avdrag så kan du även i vissa fall använda RUT-avdrag. Självklart utför vi ansökningarna till Skatteverket utan extra kostnad.

Varför ska du anlita en elektriker i Göteborg?

En felaktig elinstallation kan vara livsfarligt. Alldeles för ofta när våra elektriker är ute och gör elarbeten så ser vi att tidigare elinstallationer gjorts felaktigt vilket kan få förödande konsekvenser. En oseriös och dålig elinstallation kan skapa bränder och därför säkerställer vi alltid att våra elinstallationer och elreparationer följer högsta standard. Allt för att ni ska var trygga och säkra i ert hem.

En kompetent elfirma med välutbildade elektriker i Göteborg

När man bokar en elektriker ska man alltid känna sig trygg, få svar på sina frågor samt konkreta åtgärdsförslag. Våra elektriker förstår innebörden av detta och arbetar hela tiden för att ge er en så bra och pålitlig service som möjligt. 

Vi utför alltid våra elinstallationer och reparationer med stor precision. Med flera års erfarenhet i bagaget är våra elektriker pålitliga och ni kan känna er trygga när ni bokar en elektriker genom Jourett. 

Kontakta oss idag för att få prisförslag på hur våra elektriker kan hjälpa er.

Din lokala elektriker i Göteborg

Behöver ni en pålitlig och seriös elektriker i [ORT]? Då har ni kommit helt rätt! Vi utför professionella elinstallationer och reparationer för både privatperson som företagskunder. Våra elektriker har alla utbildningar, certifikat och försäkringar som behövs för att utföra ett professionellt arbete.  

En elektriker ska alltid hålla sig uppdaterad och påläst om diverse förordningar och lagar inom elbranschen. Vi säkerställer att alla våra elinstallatörer håller absolut högsta nivå för att utföra elinstallationer på ett fackmässigt sätt.

Så väljer du rätt elektriker i Göteborg

På dagens elektriker-marknad finns det tyvärr en del oseriösa aktörer. Därför är det av största vikt att du som kund (både privatperson och företag) säkerställer att ni anlitar auktoriserade elektriker. 

En feldragen elledning eller en felaktig elinstallation är inte något det vanliga ögat ser. Istället märker man felet med elledningen först när katastrofen är ett faktum. Det är därför det är viktigt att du anlitar en seriös elektriker istället för att chansa med en oseriös aktör. 

Allt som har med el att göra

Jourett utför alla typer av elarbeten och vår portfölj av seriösa elektriker är alltid redo att hjälpa dig med ditt uppdrag. Våra elektriker finns tillgängliga för dig med allt från felsökning av befintligt elsystem till att göra diverse elinstallationer. Oavsett vilket elbehov du har så är våra elektriker tillhanda för att du ska få en säker och professionell elinstallation.

När ska du anlita en elektriker i Göteborg?

I de flesta fallen som handlar om el så behöver du anlita en auktoriserad elektriker. Du ska alltid försäkra dig om att det är en behörig elinstallatör som utför uppdraget. Det är viktigt att elen blir ordentligt kopplad från start då det är du som kund som ansvarar för att det blir rätt gjort.

Dubbelkolla alltid att elektrikern du anlitar är ansluten till Elsäkerhetsverket. 

Vad är Elsäkerhetsverket?

Elsäkerhetsverkets uppdrag är att arbeta för hög elsäkerhet och för att elektriska utrustningar inte ska störa varandra. Elsäkerhetsverket har som vision att verka för en trygg och störningsfri el. 

Alla våra elektriker på Jourett är behöriga elektriker och anslutna till Elsäkerhetsverket. 

Våra nöjdaste kunder har haft en väldig otur!

När nöden är som störst vill man inte vänta för länge.

Därför kan vi vara på plats max en timme efter beställt jouruppdrag. Våra elektriker, som samtliga innehar certifiering på Elsäkerhetsverket, har lång erfarenhet av felsökning och kan oftast snabbt och effektivt lösa era akuta el-problem utan onödigt tidsspillan.

Nu finns det även andra saker i hemmet som man behöver hjälp av en elektriker med. Det kan vara nyinstallation eller reparation av eluttag, belysning, laddningsstolpar m.m. Vi hjälper såklart även till med detta och allt annat som rör elfrågor i hemmet.

Fyll i vårat formulär eller ring vår ordermottagning så bokar vi en tid för er.