Elektriker Göteborg

Välkommen till Jourett!

Elektriker Göteborg: Våra elektriker finns tillgängliga i hela Göteborg med omnejd. Våra elektriker i Göteborg är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort. Vi är på plats inom en timme vid akuta ärenden. 

Ring oss direkt eller fyll i formuläret nedan.

Jour dygnet runt

Våra elektriker är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt.

Snabbt på plats

Våra elektriker är hos er inom en timme vid akuta ärenden.

Auktoriserade

Alla våra elektriker är certifierade och auktoriserade.

RUT/ROT-Avdrag

Med oss kan du utnyttja upp till 30% ROT-avdrag på arbetskostnaden.​

Snabba och smidig bokning , elektrikern var snabb på plats och utförde ett bra jobb , trevligt bemötande.
Johanna Lena Melanders Sannerstedt (Göteborg)
Allting gick super smidigt, trevlig elektriker , rekommenderar starkt
Mikael Johan Robert Hallström (Göteborg)
Trevligt bemötande och elektrikern var snabb på plats och utförde ett bra jobb.
Åsa Ulrika Odhagen Rosvall (Göteborg)
Gick snabbt och smidigt.
Torsten Anders Floberg (Göteborg)
Super nöjd , mycket bra tjänst.
Frans Oskar Jonas Magnusson (Göteborg)
Föregående
Nästa

Auktoriserade elektriker - En trygghet för alla våra kunder

Alla våra elektriker är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och är försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt är det tryggt för alla våra kunder att arbeta tillsammans med oss.

Boka elektriker i Göteborg

Behöver du en elektriker i Göteborg? Våra elektriker i Göteborg har lång erfarenhet inom elbranschen och kan smidigt ta hand om reprationer, felsökningar och installationer. Och våra elektriker är alltid tillgängliga för våra kunder för att erbjuda konkreta lösningar och en snabb och bra service! Vi hjälper till med allt från felsökningar och reparationer till elinstallationer till ett konkurrenskraftigt pris. Nöjda kunder är vår prio!

Auktoriserade elektriker i Göteborg

Våra elektriker i Göteborg är givetvis anslutna och auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och alla har en gedigen utbildning inom elbranschen. Våra elektriker är också försäkrade genom Länsförsäkringar. På så sätt kan ni alltid känna er 100% trygga när ni bokar en elektriker i Göteborg genom oss på Jourett, ni får alltid en auktoriserad elektriker!

ROT-avdrag när du anlitar våra elektriker i Göteborg

Samtliga av våra uppdrag och elinstallationer kan utföras med ROT-avdrag vilket minskar kostnaden för dig när du bokar en elektriker via oss. Utöver ROT-avdrag så kan du även i vissa fall använda RUT-avdrag. Självklart utför vi ansökningarna till Skatteverket utan extra kostnad.

Varför ska du anlita en elektriker i Göteborg?

Alldeles för ofta när våra elektriker är ute och gör elarbeten så ser vi att tidigare elinstallationer gjorts felaktigt vilket kan få förödande konsekvenser. En felaktigt gjord elinstallation är livsfarlig och kan skapa bränder, därför bör man anlita en auktoriserad elektriker!  Vi säkerställer alltid att våra elinstallationer och elreparationer följer högsta standard. Hemmet är den plats man ska kunna känna sig trygg!

En kompetent elfirma med välutbildade elektriker i Göteborg

När man bokar en elektriker ska man alltid känna sig trygg, få svar på sina frågor samt konkreta åtgärdsförslag.

Med flera års erfarenhet i bagaget är våra elektriker inte bara kunniga och pålitliga, de är också ytterst professionella och ni kan känna er trygga när ni bokar en elektriker genom Jourett. 

Kontakta oss idag för att få prisförslag på hur våra elektriker kan hjälpa er.

Din lokala elektriker i Göteborg

Behöver ni en pålitlig och seriös elektriker i Göteborg? Då har ni kommit helt rätt! Vi utför professionella elinstallationer och reparationer för både privatpersoner och företagskunder. Våra elektriker har alla utbildningar, certifikat och försäkringar som behövs för att utföra ett professionellt arbete. 

Vi säkerställer att alla våra elinstallatörer håller absolut högsta nivå för att utföra elinstallationer på ett fackmässigt sätt.

Allt som har med el att göra

Jourett utför alla typer av elarbeten och vårt team av professionella elektriker är alltid redo att hjälpa dig med ditt uppdrag. Våra elektriker finns tillgängliga för dig med allt från felsökning av befintligt elsystem, till reparationer och elinstallationer. Oavsett vilket elbehov du har så finns våra elektriker snabbt tillgängliga. 

När ska du anlita en elektriker i Göteborg?

I de flesta fallen som handlar om el så behöver du anlita en auktoriserad elektriker. Du ska alltid försäkra dig om att det är en behörig elinstallatör som utför uppdraget. Det är viktigt att elen blir ordentligt kopplad från start då det är du som kund som ansvarar för att det blir rätt gjort. Bokar du en elektriker via Jourett så kan du vara trygg, alla våra elektriker är auktoriserade!

 

Fyll i vårt kontaktformulär eller ring vår ordermottagning så bokar vi en tid för er!